Juli 17, 2018

SI Baddräkt Runway har JBuddies

Huvuden vände i Miami i helgen under SI Baddräktens landningsutställning av andra skäl än baddräkter. SI firade alla kvinnor och vi personligen strävar efter Mara Martin medan hon gick ner på banan och amade sin 5 månader gamla dotter - som gungade vår JBuddies Folding Headphones för att hålla bruset nere på hennes lilla öron!

Wow! VILKEN KVÄLL! Ord kan inte ens beskriva hur fantastiskt jag känner mig efter att ha valts att gå banan för @si_swimsuit. Den som känner mig vet att det har varit en livslång dröm för mig. Jag kan inte tro att jag vaknar till rubrikerna med mig och min dotter i dem för att göra något jag gör varje dag. Det är verkligen så ödmjukt och orealistiskt för att säga det mildt. Jag är så tacksam för att kunna dela det här meddelandet och förhoppningsvis normalisera amningen och också visa andra att kvinnor KAN göra det hela! Men för att vara ärlig, är det verkliga skälet till att jag inte tror att det är en rubrik för att det inte borde vara en rubrik !!! Min berättelse om att vara mamma och mata henne medan jag går är bara det. I går kväll finns det mycket mer förtjänliga rubriker som vår värld borde se. En kvinna kommer att starta läger om två veckor för att betjäna vårt land (ledsen att jag inte känner till ditt IG-handtag 🤦🏽‍♀️), en kvinna hade en mastektomi (@allynrose), och en annan är en canceröverlevande, 2x paralympiskt guld medaljist, såväl som en mamma själv (@bren_hucks you rock) Det är de berättelser som vår värld bör diskutera !!!! Tänker bara på allt som var representerat där ... Jag behöver desperat tacka @mj_day för detta. Hon stödde mig i det jag gjorde i går kväll. Utan hennes stöd skulle detta inte ens diskuteras !!!! Hon och hela Sports Illustrated-familjen är det mest fantastiska och otroliga teamet att ha arbetat med. Tack för att du har låtit alla 16 av oss vara våra riktiga jag, starka vackra kvinnor !!! På grund av dig kommer min dotter att växa upp i en bättre värld, där hon alltid kommer att känna så här !!!!!! Slutligen till varje enskild kvinna som gungade banan med mig. Var stolt. Jag vet att jag är av dig! Ni har alla inspirerat mig på otänkbara sätt. Jag älskar er alla!!! #siswimsearch

Ett inlägg delat av Mara Martin (@_maramartin_) på

Vi är extremt stolta över Mara och SI Baddräkt för att visa hur starka kvinnor är! Tack Mara för att du valde JLab för att skydda dina små flickor öron och henne ett lyckligt barn!

modell med baby och jbuddies

Handla våra JBuddies här:Också i News

JBuds Air mot Skullcandy Sesh
JBuds Air mot Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

Läs mer

Vem lyssnar? Inte JLab.
Vem lyssnar? Inte JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Läs mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer