November 09, 2015

Möt Terra Teat, marknadsföring

Obs: Detta är en del av a serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och ta en topp i den inre funktionen av JLab Audio och det som driver oss till att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättra en aktiv livsstil genom otrolig ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Terra (till vänster) på CEWeek i New York med Shannon Simpson (höger), tar emot Best in Show-utmärkelsen för Epic Bluetooth Earbuds.

Möt Terra

En självutnämnd multi-tasker, jag älskar familj, sport och att vara en del av #TeamJLab. Efter 10 + år i marknadsföring för flera sportartikelföretag känner jag att jag har hittat den söta platsen på JLab Audio, där jag kan arbeta i en fantastisk miljö, marknadsföra fantastiska produkter och teknik och ändå ha en koppling till en aktiv, fitness livsstil. Och jag älskar att uppfostra två fantastiska barn (i åldern 3 och 9).

Mina favoritlåtar

Musik inspirerar mig att springa längre (tack RockMyRun). Håller mig fokuserad (arbete). Och skapar en stämning (hennes fästman skulle säga att den alltid kan använda förbättringar). Jag lyssnar på allt och när jag är osäker kommer jag att gå till hits eller land. Jag är Hupprepade en Garth Brooks-konsert senare denna månad - och borde känna varje låt!

De bästa 5 JLab-produkterna

 • Bäst att springa: jag använderdeEPIC Bluetooth med små gelspetsar. Jag har faktiskt loggat lite allvarligt med dessa och inte varit skonsam när jag tränade för mitt första halvmaraton. Jag är förmodligen 100 miles i.

Mina go-tos på lång tid. #flatlay #ootd #run utrustning som gör mig #runlycklig.

Ett foto publicerat av Terra Teat (@jlabterra) den

 • Bäst för kontoret: jag älskar Flex hörlurar för jobb. Vi arbetar i ett fantastiskt, öppet utrymme, så när jag behöver koncentrera mig och komma in i zonen, hoppar jag på Flex-hörlurarna!

 • Bäst under $ 20:Vårt Kärnörhår är så bekväma och designade för ett något mindre örat. Jag använder små tips och använder ibland den lilla fenan. Värdet är otroligt med Cush Fins. Jag är upphetsad över några Core-liknande öronsnäckor vi lanserar senare i år!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hörlurar #stil # bekvämlighet # måndag #rockitout #jlabaudio #jlab #flygning

  Ett foto publicerat av Terra Teat (@jlabterra) den

  • Bäst för hemmet: Vi spränger Crasher 2.0-högtalare för våra grillar och sammanträden. Det slutar vanligtvis utanför på uteplatsen.

  • Bäst för barn: Dessa kompisar har på allvar räddat mig ... när jag behöver ta min 3-åring till ett Carlsbad Youth Baseball-styrelsemöte, ansluter jag henne till en video för att hålla henne upptagen. Tack JBuddies!

  Följ Terra

  Vill du se mer från Terra? Följ henne på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra.

  #RockItOut  Också i News

  JBuds Air mot Skullcandy Sesh
  JBuds Air mot Skullcandy Sesh

  Oktober 23, 2019

  Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

  Läs mer

  Vem lyssnar? Inte JLab.
  Vem lyssnar? Inte JLab.

  Oktober 23, 2019

  JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

  Läs mer

  MLS All-Star Week
  MLS All-Star Week

  Juli 26, 2019

  MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

  Läs mer