Möt Terra Teat, marknadsföring

Obs: Detta är en del av en serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och få en topp in i det inre arbetet med JLab Audio och vad som driver oss att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättraance en aktiv livsstil genom otroligt ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Terra (till vänster) på CEWeek i New York med Shannon Simpson (till höger) och accepterade Best in Show Award för Epic Bluetooth Earbuds.

Möt Terra

En självutnämnd multi-tasker, jag älskar familj, sport och att vara en del av #TeamJLab. Efter 10+ år i marknadsföring för flera företag inom sportartiklar, känns det som att jag har hittat sweet spot på JLab Audio, där jag kan arbeta i en fantastisk miljö, marknadsföra fantastiska produkter och teknik och ändå ha en koppling till en aktiv, fitness livsstil. Och jag älskar att uppfostra två fantastiska barn (3 och 9 år).

Mina favoritlåtar

Musik inspirerar mig att springa längre (tack RockMyRun). Håller mig fokuserad (arbete). Och skapar en stämning (hennes fästman skulle säga att den alltid kan använda förbättringar). Jag lyssnar på allt och när jag är i tvivel kommer jag till hits eller country. Jag är Hupprepade en Garth Brooks-konsert senare denna månad - och borde känna varje låt!

 

  

De bästa 5 JLab-produkterna                   

 • Bäst att springa: jag använderdeEPIC Bluetooth med små gelspetsar. Jag har faktiskt loggat lite seriöst med dessa och inte varit försiktig när jag tränade för mitt första halvmaraton. Jag är förmodligen 100 miles in

Mina go-tos på lång tid. #flatlay #ootd #run utrustning som gör mig #runlycklig.

Ett foto publicerat av Terra Teat (@jlabterra) den

 • Bäst för kontoret: jag älskar Flex hörlurar för jobb. Vi arbetar i ett fantastiskt, öppet utrymme, så när jag behöver koncentrera mig och komma in i zonen, hoppar jag på Flex-hörlurarna!

 • Bäst under $ 20:Vårt Kärnörhår är så bekväma och designade för ett något mindre örat. Jag använder små tips och använder ibland den lilla fenan. Värdet är otroligt med Cush Fins. Jag är upphetsad över några Core-liknande öronsnäckor vi lanserar senare i år!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hörlurar #stil # bekvämlighet # måndag #rockitout #jlabaudio #jlab #flygning

  Ett foto publicerat av Terra Teat (@jlabterra) den

  • Bäst för hemmet: Vi spränger Crasher 2.0-högtalare för våra grillar och sammankomster. Det slutar vanligtvis ute på uteplatsen.

  • Bäst för barn: Dessa kompisar har på allvar räddat mig ... när jag behöver ta min 3-åring till ett Carlsbad Youth Baseball-styrelsemöte, ansluter jag henne till en video för att hålla henne upptagen. Tack JBuddies!

  Följ Terra

  Vill du se mer från Terra? Följ henne på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra

  #RockItOut