November 23, 2015

Möt Izzy Cuibus, grafisk designer

Obs: Det här är en blogg, i en serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och ta en topp i den inre funktionen av JLab Audio och det som driver oss till att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättra en aktiv livsstil genom otrolig ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Möt Izzy

Jag kommer ursprungligen från Rumänien, men flyttade till San Diego när jag var ung och har haft glädje av att bo här sedan dess. Jag älskar utomhus och är alltid ute på ett äventyr, vandra eller springa. På fritiden gillar jag att umgås med vänner, gå på konserter, spela öl-pong, "försöka" DIY-projekt eller bara koppla av hemma med lite TV eller låtar. Jag älskar att arbeta på JLab Audio eftersom det är en rolig, kreativ miljö med ett dedikerat team som tror på våra produkter.

Mitt favoritljud

Musik är en enorm inspirationskälla och utgivande för mig, och variation är nyckeln! Jag är en ivrig 80-fan, men lyssnar på allt från rock, metal, indie och elektronisk. Jag kan ärligt säga att gå till konserter är hur jag kopplar av.

De bästa 5 JLab-produkterna

  • Bäst att springa: Episka Bluetooth-hörlurar. Ju mindre distraktioner när du kör, desto bättre. Jag uppskattar verkligen känslan av frihet utan kablar, och ljudet är utmärkt.

http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Bäst för avkoppling: Omni Bluetooth över-hörlurar. Dessa hörlurar är superkomfortabla när du behöver lite drifttid och blockerar även brus från utsidan. Jag har rumskamrater, så det är nödvändigt.

  • Bästa följeslagare: Crasher Bluetooth-högtalare - Denna älskvärda lilla högtalare är perfekt för alla resor eller aktiviteter. Det har ett långvarigt batteri och fungerar som en laddare. Jag tar det till camping.

JLab Audio Crasher Bluetooth-högtalare

  • Bäst under $ 50: Epic Premium-hörlurar.De har en premium look och känsla och har en mycket bekväm och säker passform. Jag använder dessa hemma.

  • Bäst under $ 20: CORE Custom Fit örhängen. På de dagar jag glömmer mina Epic Bluetooth-apparater använder jag mina Core öronsnäckor för att träna. De är prisvärda, har en säker passform, och jag älskar färgerna!

Följ Izzy

Vill du se mer från vår grafiska designer Izzy? Följ henne på Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOutOckså i News

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Nästa vecka är JLab på väg till MLS All-Star vecka i Orlando, Florida! Om du inte är i Orlando-området, vill vi fortfarande hjälpa dig att bli pumpad om det, och om du är där ... bli ännu mer upphetsad!

Läs mer

Latency och Audio Lag
Latency och Audio Lag

Juli 16, 2019

I ett ögonblick. Vid droppen av en hatt. Vi pratar om latens ofta i vardagen - och nu pratar vi om det när det gäller den tid det tar för en ljudsignal att komma från din enhet till dina hörlurar.

Läs mer