Mars 09, 2016

Möt Matt Bustamante, Operations

Obs: Det här är en blogg, i en serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och ta en topp i den inre funktionen av JLab Audio och det som driver oss till att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättra en aktiv livsstil genom otrolig ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Möt Matt

Jag är en man och far till två fantastiska barn. Jag älskar sport, särskilt basket. Under basket säsongen kan du hitta mig titta på Phoenix Suns och Arizona Wildcats, Bear Down! Jag gillar också utomhus och camping, även om jag inte kommer ut så mycket som jag vill ha idag.

Mats favoritlåtar

Musik är en enorm del av mitt liv. Jag älskar rockmusik (och lite rap, tidigt 90: s västkust representerar!). Mina favoriter är 80: s thrash och 90: s grunge. Metallica! Jag använder musik för att hjälpa mig fly till en annan plats eller motivera mig att pressa hårdare när jag tränar.

De bästa 5 JLab-produkterna

Bäst att springa: Händerna ner Episka Bluetooth-hörlurar.

Bäst för flygresor: Omni Bluetooth över-hörlurar. Jag hatar kablar som det är, när jag fastnat på ett plan eller en lång bilresa, jag gillar att dränka ut allt annat som händer runt mig.

Bäst under $ 50: Epic Wired. Jag vågar dig hitta ett bättre bang för ditt pengar.

Bäst under $ 20: Kärnörhår. Stort värde under $ 20.

Fruens favorit: Jag kommer förmodligen att ha problem med att sätta ord i munnen, men jag skulle säga att det är en kasta upp mellan Rundstrålande och Kärna. Hon använder båda ganska ofta.

Följ Matt

Jag älskar musik men hatar trådar, varför jag älskar vår Bluetooth-linje. Jag använder våra trådlösa produkter på olika platser. Jag älskar att bära vår Epic Bluetooth på körningar. De är lätta, har bra passform, låter bra och batteriet håller evigt. Hemma eller när jag reser använder jag främst Omni. Jag använder också Bouncer i köket. Det är perfekt på disken för att titta på Netflix på iPad eller bara strömma musik. Crasher är den perfekta utomhushögtalaren. Det är perfekt när jag bemannar grillen, på stranden, i parken och på vandringar.

Vill du se mer från vår operativa expert? Följ honom på Twitter: @bustamantra eller Instagram @bustamantra.

#RockItOutOckså i News

JBuds Air mot Skullcandy Sesh
JBuds Air mot Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

Läs mer

Vem lyssnar? Inte JLab.
Vem lyssnar? Inte JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Läs mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer