Möt Reed Crawford, industridesigner

Obs: Detta är en blogg, i en serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och få en topp in i det inre arbetet med JLab Audio och vad som driver oss att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättraance en aktiv livsstil genom otroligt ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Möt Reed

Jag älskar lampa.

Mina favoritlåtar

Jag är musikfanatiker och jag älskar alla saker teknik / innovation. Det är bara naturligt att jag försöker smälta dessa två älskar att skapa de bästa användarupplevelserna i varje ny produkt.

 

De bästa 5 JLab-produkterna

Bäst att springa: Jag använderEpiska Bluetooth-hörlurar för långa körningar. Sedan ska jag användaEpic Premium-örhängen för tyngdlyftning, vilket ger en bra tätning för att blockera Justin Bieber-föroreningen på gymmet.

 

 

Bäst för telefonsamtal: Jag ska använda Epic Premium-örhängen och den Omni Bluetooth-hörlurar. Båda låter bra och har en stor klarhet över mikrofonen, även med ett överflödance av omgivande ljud ... så berättar min mamma för mig.

 

 

Bäst under $ 50: Epic Premium-örhängen på grund av det oklanderliga ljudet och den anpassade passformen. Även om jag är lite partisk är alla mina ljudvänner övertygade om att de är fantastiska. 

 

 

Bäst för resor: jag gillarKärnörhår för långa flygningar. De är så bekväma att jag till och med sovnar i "gråtande barn med barn som sparkar på din plats".

 

 

Fruens favorit: Eftersom hon inte älskar öronsnäckor eller stora hörlurar hörde hon att hon älskar det nya Neon Headphones!

Följ Reed

Vill du se mer från vår industriella designer Reed? Följ honom på Instagram @reeders920 eller lämna honom några frågor nedan!

#RockItOut