Möt VD Win Cramer

Obs: Detta är den första i a serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och få en topp in i det inre arbetet med JLab Audio och vad som driver oss att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättraance en aktiv livsstil genom otroligt ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

 

Möt Win

Som en 15 år elektronikveteran med ett noggrant örat för ljud, pumpas jag för att leda det fantastiska JLab-teamet. Jag brinner för väldesignat ljud som alla har råd med (eller som min advokat säger ”är tillgängligt för alla.”) JLab-varumärket är inte bara mitt “jobb”, det är mitt liv. Heck, du hittar fruen och 10-åringen som slår märket till sina vänner! Jag är stolt över de produkter vi har, leenden vi ger till våra kunder och för vår framtid. Detta team är legitimt !!! Jag är en ivrig sportsfan, #boomersooner, och efter att ha klädd i kostym på Wall Street är jag definitivt en t-shirt och shorts typ av kille. Även om min mor föredrar mer professionella kläder. 

Mina favoritlåtar

Jag lyssnar på all slags musik och har definitivt den på hela tiden. Vare sig det är att kasta ner de fantastiska rörelserna till slutet av 90-talets rap, kyla till Pink Floyd eller rocka ut till Motley Crue, min smak är gränslös. Musik har förmågan att ändra din attityd och få dig att göra saker du aldrig trodde var möjligt. Det är som steroider, utan biverkningar av akne.

 

 

De bästa 5 JLab-produkterna                   

 http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Bäst för telefonsamtal: Någon av våra mikrofonmodeller är fantastiska! Detta sagt, jag befinner mig att användaKÄRNA vid mitt skrivbord ochMETALL i bilen.

 

  • Bäst under $ 50: Trådbunden EPIC är ett vansinnigt värde för under $ 50. Vi satte gränserna för förarstorleken så att det låter som att du bär en full hörlurar! Om du försöker detta och hatar det måste du också hata valpar. Vem hatar valpar?

  • Bäst under $ 20: Eftersom jag älskar EPIC-kabeln, är ett bra steg nedåt i prisetKÄRNA. Den innehåller Cush Fins ™ och har stora drivrutiner som verkligen hjälper ljudet att lysa. För under $ 20 dollar är de en stjäla!

  • Bäst för resor:EPIC BT orRundstrålande. Jag använder båda ofta när jag reser eftersom jag hatar ledningar när jag är på ett plan eller går genom en flygplats.

 

  • Fruens favorit: Hustrun använderNEON Earbuds med de extra små tipsen. Hon är säkerligen vår största förespråkare! Jag gick upp på henne och pratade med en grupp kvinnor häromdagen och hörde henne skämma Apple-öronsnäckor och tryckte på JLab NEON. Det var minst sagt ett stolt ögonblick. Och hon är fantastisk. Jag är en lycklig kille.

Följ Win

Vill du se mer från vår VD? Följ honom på Twitter: @wincramer eller Instagram @wincramer

#FINDYOURGO