Augusti 21, 2015

Möt VD Win Cramer

Obs: Detta är den första i a serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och ta en topp i den inre funktionen av JLab Audio och det som driver oss till att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättra en aktiv livsstil genom otrolig ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Möt Win

Som en 15 år elektronikveteran med ett noggrant örat för ljud, pumpas jag för att leda det fantastiska JLab-teamet. Jag brinner för väldesignat ljud som alla har råd med (eller som min advokat säger ”är tillgängligt för alla.”) JLab-varumärket är inte bara mitt “jobb”, det är mitt liv. Heck, du hittar fruen och 10-åringen som slår märket till sina vänner! Jag är stolt över de produkter vi har, leenden vi ger till våra kunder och för vår framtid. Detta team är legitimt !!! Jag är en ivrig sportsfan, #boomersooner, och efter att ha klädd i kostym på Wall Street är jag definitivt en t-shirt och shorts typ av kille. Även om min mor föredrar mer professionella kläder. 

Mina favoritlåtar

Jag lyssnar på alla typer av musik och har den definitivt på hela tiden. Det handlar om att kasta ned de fantastiska rörelserna till sena 90s rap, kyla till Pink Floyd eller gunga ut till Motley Crue, min smak är gränslös. Musik har förmågan att ändra din inställning och få dig att göra saker du aldrig trodde var möjligt. Det är som steroider, utan biverkningen av akne.

De bästa 5 JLab-produkterna

http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Bäst för telefonsamtal: Några av våra mikrofonmodeller är fantastiska! Detta sagt, jag finner mig själv att användaKÄRNA vid mitt skrivbord ochMETALL i bilen.

  • Bäst under $ 50: Trådbunden EPIC är ett galen värde för under $ 50. Vi pressade gränserna för förarstorleken så att det låter som om du bär en full hörlurar över örat! Om du försöker detta och hatar det måste du också hata valpar. Vem hatar valpar?

  • Bäst under $ 20: Eftersom jag älskar EPIC-kabeln, är ett bra steg nedåt i prisetKÄRNA. Den inkluderar Cush Fins ™ och har stora drivrutiner som verkligen hjälper ljudet att lysa. För under $ 20 dollar är de en stjäla!

  • Bäst för resor:EPIC BT orRundstrålande. Jag använder båda ofta när jag reser eftersom jag hatar ledningar medan jag är i ett plan eller går genom en flygplats.

  • Fruens favorit: Hustrun använderNEON Earbuds med de extra små spetsarna. Hon är vår största förespråkare säkert! Jag gick upp på henne och pratade med en grupp kvinnor häromdagen och hörde henne skämma Apple-öronsnäckor och tryckte på JLab NEON. Det var ett stolt ögonblick minst sagt. Och hon är fantastisk. Jag är en lycklig kille.

Följ Win

Vill du se mer från vår VD? Följ honom på Twitter: @wincramer eller Instagram @wincramer.

#FINDYOURGOOckså i News

JBuds Air mot Skullcandy Sesh
JBuds Air mot Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

Läs mer

Vem lyssnar? Inte JLab.
Vem lyssnar? Inte JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Läs mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer