Mars 30, 2016

Möt Rachael Hall, Operations

Obs: Det här är en blogg, i en serie bloggar där du träffar människor från #TeamJLab ​​(Insiders) - och ta en topp i den inre funktionen av JLab Audio och det som driver oss till att vara det mest tillgängliga ljudföretaget i branschen. Vårt uppdrag är att förbättra en aktiv livsstil genom otrolig ljud, inspirerad design och innovativ teknik utan rockstar-priset.

Möt Rachael

Bredvid min man på 18 år är resor min andra kärlek. Jag trivs med att se nya saker, uppleva olika kulturer, äta nya livsmedel och utvidga min kunskap och syn på världen. Jag gillar också att lära mig, vilket är något som händer varje dag, att vara en del av JLAB-teamet.

Rachaels favoritlåtar

Musik motiverar mig när jag behöver ett boost av energi och det slappnar av mig när jag behöver fly. En av de saker jag verkligen tycker om musik är hur det får mig att känna. Musik är vad känslor låter som! Jag älskar hur minnen är bundna till vissa låtar, och du kommer för evigt att gå tillbaka till den platsen och tiden när du hör den låten.

Jag måste säga att 80 och R&B är min favorit men jag älskar många musikgenrer. Här på JLAB strömmar vi ett stort utbud av musik. Jag älskar det eftersom jag ofta kommer att höra musikstilar eller ett band jag inte känner till och upptäcker att jag gillar det !! Utöka min horisont varje dag ...

De bästa 5 JLab-produkterna

Bäst för utomhus: Vårt Bouncer Bluetooth-högtalare är STOR för trädgården. Jag använder den för att strömma musik oavsett om det är underhållande eller gör trädgårdsarbete. Fjärrkontrollen som följer med den är kompakt och lätt att hålla sig praktisk i en ficka. Den bakre USB-porten är en trevlig funktion eftersom det gör det enkelt att ladda min smarta telefon.

Bäst för jobbet: På jobbet använder jag Core Custom Fit örhängen. De låter inte bara bra utan även gelspetsarna och dynorna är mycket bekväma och som ett resultat kan jag bära dem under längre tid.

Bäst för i huset: Vårt Omni Bluetooth-hörlurars är otroligt bekväma och har blivit mycket användbara i mitt hem. De är praktiska när en person behöver tyst och en annan vill lyssna på musik. Batteriets livslängd är otroligt och eftersom de är Bluetooth kan du enkelt flytta över hela huset.

Bäst för fitness: Nyligen började jag använda Fit 2.0 Earbuds. Memory Wire öronkroken skapar en fantastisk anpassning med den extra bonusen att vara svettbeständig. Perfekt för mina helgeturer.

Manens favorit: En favorit hos min man är Crasher-högtalare eftersom det är kompakt, bärbart och perfekt att använda medan du gör projekt runt om i huset, särskilt i garaget. Den har utmärkt batteritid och du kan till och med ta ett telefonsamtal genom att hålla händerna fria för att fortsätta arbeta med det projektet.

Följ Rachael

Tyvärr är Rachael inte på sociala medier än, men vänligen lämna gärna några kommentarer eller frågor till henne nedan!

Följ @jlabaudio på alla sociala medier för att se mer från #TeamJLab.

#RockItOutOckså i News

JBuds Air mot Skullcandy Sesh
JBuds Air mot Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

Läs mer

Vem lyssnar? Inte JLab.
Vem lyssnar? Inte JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Läs mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer