01 april 2016

Möt James Fazio, Professional Surfer

Obs: Detta är den första i en serie bloggar som introducerar #TeamJLab-ambassadörer. För att möta hela teamet, Klicka här.

Möt #TeamJLab ​​James Fazio, Professional Surfer

"Men i det ögonblicket visste jag att det inte fanns något annat som att surfa." - James

James Fazio är inte bara en surfare. Han är inte bara en ambassadör, vän, son, man eller far. James Fazio är en mentor, en ledare, en jokster, en troende, en givare och så mycket mer. James är någon som har en vision och förvandlar den till en livsförändrande upplevelse, inte bara för honom, utan för alla omkring honom. Vänligen träffa James Fazio ...

Jag började surfa när jag var omkring 13 år gammal. Jag minns att jag fångade min första våg och trodde att den var massiv, men det var bara inne i vitkalk. Jag sprang tillbaka till min pappa för att berätta för honom om den massiva uppsättningen jag fick och hur stor den var. Han sa, "Jag såg det, tror du inte att vara längre ute för att fånga de större vågorna?" Jag älskade att spela andra sporter, men i det ögonblicket visste jag att det inte fanns något annat som att surfa och att jag skulle, och gjorde, ge all min tid att vara i havet.

"Jag älskar att hjälpa andra och hjälpa andra att tro på sig själva." -James

Jag surfar konkurrerande i World Qualifying Series och gör filmskapande sida vid sida, men mitt huvudfokus i livet är inte bara surfing och filmskapande. Jag älskar att hjälpa andra och hjälpa andra att tro på sig själva. Min fru och jag fokuserar hela vår tid på att dela kärlek med människor och hjälpa dem att bli de människor de skapades för att vara. Att använda film är ett sätt att stärka andra och visa skönheten i någon kultur, liv och perspektiv.

Vilka är dina resultat hittills?

"Jag skulle säga att jag är den bästa omelettkocken i kanske världen. Inofficiell kock det är, men ändå kan jag göra en allvarlig omelett," sa James när han frågades, men det är inte ens en droppe i havet av vad James har gjort för förändra människors liv i år. Fortsätt läsa mer ... Vi förväntar oss fortfarande en omelett nästa gång han är på JLab HQ-kontor!

Vem är din största inspiration?

Min pappa. Han är hårt arbetande, ärlig och verkligen den mest ödmjukaste och kloka mannen jag känner. En pappa som lär dig hur du arbetar hårt, har integritet och inte ger upp, men alltid förblir ödmjuk och betjänar andra. Tack pappa!

Vad är din favorit inspirationscitat?

Jag har hittat mig verkligen titta på livet de senaste månaderna. Att arbeta med @timewellspentdoc har tagit mig igenom alla slags känslor. Andra gissa om jag kan få detta att hända eller om jag är tillräckligt bra för det här jobbet. Att träffa @krossumm och höra hans livshistoria har inspirerat mig. Detta offert är för dig bror. Du har levt detta och fortsätt också och det är anledningen till #timewellspentdoc. Att berätta historierna om fyra fantastiska unga män som inte släppte sitt förflutna eller var de kom ifrån, håller dem tillbaka från att nå sina mål och potential. Du har inspirerat mig att inse att detta är möjligt och att Gud kommer att göra exakt vad han har lovat. ? @ellgrayphoto

Ett foto publicerat av || James Fazio || (@igotnostrings) på

Vilka hobbyer och aktiviteter tycker du om på fritiden?

När jag inte är i havet älskar jag att spela musik och jag älskar att spendera tid med min lilla grom och när alla somnar ... Jag spelar definitivt lite videospel.

Vad är dina skyldiga nöjesmat?

Jag vet inte varför, men Two Cheeseburgers Meal på Mcdonald's är min favoritdödsmat. Det är bara något med det falska köttet och konserveringsmedlen som gör att mina smakskalar stickar av glädje.

Henry får den verkliga Filippinerna matupplevelsen. #merica

Ett foto publicerat av || James Fazio || (@igotnostrings) på

Och pizza naturligtvis. Jag och mina pojkar Mickey, Donnie, Raph och Leo handlar om pizza.

Pizzatid med @krossumm som är en av gromsarna som stirrar i @timewellspentdoc. Vi lanserar den nya videon imorgon!

Ett foto publicerat av || James Fazio || (@igotnostrings) på

Vad är din favoritmusik att lyssna på när du tränar?

Space Jams soundtrack och Guardians of the Galaxy Soundtrack! Men när jag behöver blanda det lyssnar jag på den här spellistan ...

Varför gillar du att lyssna på musik? När gillar du att lyssna mest?

Den känslomässiga kopplingen, vare sig en låt tar dig tillbaka till en viss tid i livet eller en låt kan säga dina ord bättre än du själv. Musik hjälper mig att komma ihåg och glömma. Nu när jag är far får jag inte lyssna på musik så mycket som jag brukade, men min favorittid att lyssna på musik är när jag reser. Att köra, på bussen, åka skridskor, flyga och när som helst som verkligen tvingar dig att ställa ut från världen en sekund.

Vilka är dina 2016-mål?

Mina mål i år är för Time Well Spend Documentary att komma i händerna på så många människor som möjligt och huvudsakligen händerna på människor hur kan förhålla sig till berättelserna om pojkarna i Doc och hitta inspiration och hopp att fortsätta. Personliga mål skulle vara att träna och surfa på några av de mest avlägsna vågorna jag kan hitta!

Vilka är dina favoritprodukter från JLab & varför?

Krossaren! Jag älskar JLAB Bluetooth-högtalare. De kan göra varje tråkigt ögonblick till ditt eget lilla parti. Camping, äta, resa och naturligtvis pooping ... Ha!

Kolla in James 'arbete första handen i Time Well Spend Documentary där honom och hans team gick på en oförglömlig resa för att förändra livet på 4 unga groms från hela världen. I processen hjälpte de otaliga andra att ge sin tid, resurser och så mycket mer. Se hur du kan hjälpa dig här.

Time Well Spend Documentary | Början från Igotnostrings Productions on Vimeo.

Lämna gärna James alla frågor du kan ha nedan, eller besök hans Instagram- @igotnostrings.

Gå kolla vad James gör upp till idag på vår Instagram - @jlabaudio.Också i News

JBuds Air mot Skullcandy Sesh
JBuds Air mot Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fick nyligen en stor uppgradering, de har nu 24 timmars speltid! Det sätter dem ovanpå många av sina konkurrenter, inklusive den nya Skullcandy Sesh. Vi jämförde dem här för dig ...

Läs mer

Vem lyssnar? Inte JLab.
Vem lyssnar? Inte JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkterna lyssnar INTE alltid - det garanterar vi. Våra mikrofoner aktiveras endast av DU. DU har valet att slå på din smarta assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Läs mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week börjar i morgon, där det bästa av MLS kommer att möta mot Atletico de Madrid! Om du är i Orlando-området, se till att komma in till de olika evenemangen.

Läs mer